نوشته شده توسط : اعجاب

انحصار وراثت چيست و چه مراحلي دارد؟

براي تعيين تكليف ميراث هركس پس از فوت، ابتدا بايد ورثه را تعيين كرد. رسيدگي به اين امر از سوي مرجع قانوني و با رعايت تشريفات مقرر در قانون را «انحصار وراثت» و راي صادر شده را «تصديق يا گواهي انحصار وراثت» مي نامند.

از كدام مرجع مي توان درخواست صدور گواهي انحصار وراثت كرد؟

براي صدور گواهي انحصار وراثت بايد به شوراي حل اختلاف آخرين محل اقامت دائمي متوفي مراجعه كرد. ليكن بايد توجه كرد كه رسيدگي به دعاوي درباره اصل و نسب، وصيت، توليت يا وقف كه ممكن است پس از فوت متوفي ايجاد شود كماكان در صلاحيت دادگاه هاي عمومي است و چنين دعاوي حتي با توافق طرفين قابليت طرح در شوراي حل اختلاف را ندارد.

چه اشخاصي مي توانند درخواست صدور گواهي انحصار وراثت كنند؟

معمولا يك يا چند تن از ورثه درخواست صدور گواهي انحصار وراثت مي كنند، ليكن هر ذي نفعي از قبيل طلبكار متوفي يا ورثه، كسي كه متوفي به نفع او وصيت كرده (موصي له) يا كسي كه از سوي متوفي مامور اجراي وصيت شده است (وصي) مي توانند درخواست صدور گواهي انحصار وراثت كنند. مخالفت يا همكاري نكردن يك يا چند تن از ورثه به هر دليلي كه باشد مانع رسيدگي و صدور گواهي انحصار وراثت نيست.

چه مداركي بايد همراه درخواست صدور گواهي انحصار وراثت ارائه شود؟

درخواست كتبي انحصار وراثت مشتمل بر نام، مشخصات كامل و اقامتگاه متقاضي، متوفي و همه ورثه و نسبت هر يك از ورثه با متوفي بايد به همراه مدارك زير به شوراي حل اختلاف ارائه شود:

? -گواهي فوت متوفي صادر شده از سوي اداره ثبت احوال

2-كپي شناسنامه ورثه

? -كپي عقدنامه همسر دائمي متوفي

?-فرم استشهاديه دال بر منحصر بودن وراث به اشخاص نامبرده شده

?-گواهي تسليم اظهارنامه ماليات بر ارث به اداره امور اقتصادي و دارايي آخرين محل اقامت متوفي. در اين مرحله صرفا مشخصات متوفي و اموال و دارايي هاي وي در فرم مخصوصي به اداره دارايي اعلام مي شود و نيازي به پرداخت ماليات نيست.

- ?رسيدگي به دعاوي درباره احوال شخصيه ايرانيان غير شيعه، زرتشتي، كليمي يا مسيحي در هر مورد بر اساس قواعد همان كيش و آيين انجام مي شود بنابراين در صورتي كه متوفي از اقليت هاي مذهبي باشد نظر مرجع مذهبي مربوطه درباره تقسيم ماترك بايد همراه درخواست ارائه شود.

زمان لازم براي صدور گواهي انحصار وراثت چقدر است؟

در صورتي كه ارزش ماترك متوفي كمتر از ??ميليون ريال باشد، شوراي حل اختلاف بدون انتشار آگهي و دعوت از ورثه، در جلسه فوق العاده با توجه به اسناد و مدارك ارائه شده، گواهي انحصار وراثت را صادر مي كند. ليكن در صورتي كه ماترك، بر اساس گواهي تسليم اظهارنامه ماليات بر ارث، بيش از ??ميليون ريال ارزش داشته باشد، در فرضي كه آخرين سكونتگاه متوفي در شهر بوده باشد به هزينه متقاضي، درخواست وي يك نوبت در روزنامه كثيرالانتشار آگهي مي شود و در فرضي كه آخرين اقامتگاه متوفي در روستا بوده باشد درخواست متقاضي در روستا اعلام عمومي مي شود. پس از گذشت يك ماه از آگهي يا اعلام عمومي در صورت عدم وصول اعتراض، با توجه به اسناد و مدارك ارائه شده گواهي انحصار وراثت صادر مي شود. در صورتي كه در مهلت يك ماهه از زمان نشر آگهي هر شخص ذي نفعي به درخواست صدور گواهي انحصار وراثت اعتراض كند، به عنوان مثال شخصي ادعا كند كه ورثه منحصر به اشخاص ذكر شده در درخواست نبوده و نام يك يا چند تن از ورثه عمداً يا سهواً اعلام نشده است يا شخصي مدعي شود كه وصيت نامه اي از متوفي موجود است، شوراي حل اختلاف در مواردي كه صلاحيت رسيدگي به آن ها را دارد با تشكيل جلسه و دعوت از طرفين به موضوع رسيدگي و حكم مقتضي را صادر مي كند و در مواردي كه خارج از صلاحيت شوراي حل اختلاف است با وصول اعتراض، رسيدگي به موضوع را در شورا تا تعيين تكليف در دادگاه صالح متوقف مي كند.

در مواردي كه برخي ورثه از همكاري خودداري مي كنند آيا مي توان بدون ذكر اسامي آن ها درخواست صدور گواهي انحصار وراثت كرد؟

همان طور كه پيشتر گفته شد هر ذي نفعي حتي بدون همكاري ورثه، مي تواند درخواست صدور گواهي انحصار وراثت كند، بنابراين ارائه درخواست صدور گواهي انحصار وراثتي كه در آن نام يك يا چند تن از ورثه ذكر نشده و ورثه متوفي به دروغ منحصر به افراد نامبرده در درخواست اعلام شده، هيچ ضرورتي ندارد. صرف نظر از مسائل شرعي و اخلاقي، قانون گذار چنين عملي را جرم دانسته و براي آن مجازات سنگيني تعيين كرده است. تكميل فرم استشهاديه خلاف واقع و شهادت دروغ در اين مورد نيز جرم است. ماده ? قانون تصديق انحصار وراثت (مصوب 1309.7.14) مقرر مي دارد: «هرگاه معلوم شود كه مستدعي تصديق با علم به عدم وراثت خود تحصيل تصديق وراثت نموده يا با علم به وجود وارثي غير از خود، تحصيل تصديق بر خلاف حقيقت كرده است كلاهبردار محسوب و علاوه بر اداي خسارت به مجازاتي كه به موجب قانون براي اين جرم مقرّر است، محكوم خواهد شد.»

https://palizlaw.ir/p/84/%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AB%D8%AA

 



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اعجاب

در برگ دادخواست طلاق توافقي ، تفاوتي نمي كند كه كدام يك از زوج يا زوجه به عنوان خواهان يا خوانده قرار بگيرند و در صورتي كه در يك جا زندگي مي كنند، محل اقامتشان به يك نشاني ثبت مي شود و يا اگر زوجه براي اختلافات در منزل اقوامش سكونت داشته باشد، محل اقامت فعلي را در دادخواست طلاق توافقي مي نويسد. همچنين در دادخواست طلاق توافقي بايد به دستگاه قضايي محل اقامت خوانده ارائه شود، در غير اين صورت اين رديف خالي مي ماند. در قسمتي كه به تعيين خواسته مربوط است، با عنايت به ماده واحده قانون اصلاح مقررات در مورد طلاق، جمله صدور گواهي عدم امكان سازش ذكر مي شود و در قسمت ادله و منضمات، جمله فتوكپي مصدق سند نكاحيه نوشته مي شود.

طلاق توافقي چيست؟

طلاق توافقي به نوعي از طلاق گفته مي شود كه در آن زوج و زوجه به هر دليلي نتيجه مي گيرند كه ديگر نمي توانند زندگي مشتركشان را ادامه دهند و تصميم به جدايي و طلاق مي گيرند و براي اين منظور، در ارتباط با كليه مسائلي كه مربوط به زندگي مشترك مي شود و ديون و تكاليف آن همچون: حضانت فرزند يا فرزندان مشترك، نفقه زوجه و فرزندان، جهيزيه، اجرت المثل دوران زوجيت (در صورت وجود) و ضمنا شايد از همه چالش برانگيزتر و مهم تر، در مورد مهريه، با يك ديگر به تفاهم و توافق مي رسند.

در طلاق توافقي ، توافق درباره مهريه چگونه صورت مي گيرد؟

مهريه يكي از تعهدات و ديون بسيار مهمي است كه عقد ازدواج براي مرد ايجاد مي كند، كه از ديون ممتاز شمرده مي شود و زن در مورد طلب از شوهر خود از بابت مهريه نسبت به باقي طلبكاران ارجحيت دارد و اگر زوجين در مورد مهريه و شرايط پرداخت آن به توافق نرسند، دادگاه گواهي عدم امكان سازش را صادر نخواهد كرد و در نتيجه عملاً امكان طلاق توافقي وجود نخواهد داشت. مطابق با ماده ۱۰۸۲ قانون مدني، «به مجرد عقد، زن مالك مهر مي شود و مي تواند هر نوع تصرفي كه بخواهد در آن بنمايد»

بنابراين همانطور كه ذكر شد، به محض جاري شدن صيغه عقد نكاح ، زن مالك مهريه مي گردد و اين حق به قدري محترم مورد حمايت قانونگذار است كه در مورد آن براي زن، حق حبس در تحت شرايط خاصي پيش بيني كرده است.

توافق در زمينه مهريه در طلاق توافقي چه حالت هايي مي تواند داشته باشد؟

  • زوجين توافق كنند كه مرد چه مقداري از مهريه اي كه پيش از اين توافق شده و در قباله ازدواج قيد شده است را بپردازد به عنوان مثال زن توانايي آن را دارد كه تمام يا بخشي از مهريه خود را ببخشد، يا قيد كند كه هيچ بخشي از آن را نخواهد بخشيد و تمام آن را مي خواهد اما براي پرداخت آن به مرد مهلت مي دهد كه البته اين مهلت بايد حتما مشخص و معين باشد و اگر زمان يا زمان هاي پرداخت آن معين نشود، چنين شرطي به علت غرري بودن باطل است.
  • در صورتي كه زن كل مهريه را نبخشد و فقط قسمتي از آن را در مقابل به دست آوردن برخي امتيازات مانند حضانت فرزند، ملاقات فرزند و غيره به مرد ببخشد و بخش ديگري از مهريه خود را مطالبه نمايد، بايد شرايط و مهلت پرداخت اين بخش از مهريه نيز مانند مورد قبلي به صورت كاملا روشن و بي هيچ ابهامي در توافق نامه مشخص باشد.

در طلاق توافقي، توافق در مورد اجرت المثل چگونه است؟

اجرت المثل ايام زوجيت نيز يكي از حقوق مالي زوجه است كه در قياس با مهريه و نفقه درجه پايين تري دارد و بار اثبات استحقاق زن در دريافت اجرت المثل بر عهده خودش است و اگر در مورد آن ادعايي داشته باشد و نتواند طبق قانون، استحقاق خود بر اجرت المثل را اثبات نمايد، ادعاي وي مسموع نخواهد بود.

شرايط قانوني كه بر اساس آن زن استحقاق دريافت اجرت المثل ايام زوجيت را دارد در تبصره ماده ۳۳۶ قانون مدني ذكر شده است و بايد جمع تمام آن شرايط وجود داشته باشد.

تبصره ماده ۳۳۶ قانون مدني: چنانچه زوجه كارهايي راكه شرعا بر عهده وي نبوده و از منظر عرف نيز براي آن كار اجرت المثل باشد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و براي دادگاه نيز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل كارهاي انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حكم مي نمايد.

مدارك مورد نياز براي طلاق توافقي چيست؟

مدارك مورد نياز براي ثبت دادخواست طلاق توافقي ، صادر شدن گواهي عدم امكان سازش و در پايان اجراي صيغه طلاق در دفتر طلاق به شرح زير است:

  • سند نكاحيه (عقد نامه): در صورت در اختيار نداشتن سند نكاحيه، بايد به دفترخانه اي كه در آن عقد نكاح شما ثبت شده است رجوع كنيد و از سردفتر درخواست كنيد تا رونوشت تاييد شده عقد نامه تان را به شما تحويل دهد.
  • شناسنامه و كارت ملي زوجين
  • گواهي عدم بارداري و يا گواهي پزشكي قانوني (گواهي بكارت) مبني بر تاييد دوشيزگي و غير مدخوله بودن زوجه (حسب مورد)
  • مبني بر توافق در مورد ميزان حقوق و تكاليف زوجين بايد توافقنامه اي كتبي آماده شود مانند حضانت و ملاقات فرزندان، شرايط پرداخت مهريه و مقدار بذل مهريه، نفقه دوران زوجيت و غيره
  • نظريه كتبي واحد مشاوره خانواده
  • گواهي عدم امكان سازش ظرف حداكثر ۳ ماه از تاريخ ابلاغ و يا از تاريخ قطعي شدن راي به دفتر رسمي ازدواج و طلاق بايد ارائه شود.

در طلاق توافقي، توافق درباره نفقه چگونه است؟

مانند مهريه نفقه نيز يكي از حقوق مالي مهم زن است، اما از تفاوت هاي مهم آن با مهريه اين است كه جنس و مقدار مهريه در سند نكاحيه بصورت كاملا واضح ذكر مي شود ولي در مورد نفقه چنين چيزي وجود ندارد و معمولا (تقريبا در ۱۰۰ درصد ازدواج ها) زوج در مقابل زوجه عدد و رقم مشخصي را بصورت كتبي تعهد نمي نمايد.

همچنين به مجرد وقوع عقد، زن مالك مهريه مي شود و بر روي آن حق حبس نيز دارد، اما چنين موردي در نفقه وجود ندارد، بلكه زن به صورت مستمر و در طول دوران زندگي مشترك حق دارد كه نفقه دريافت كند.

در توافق نامه مربوط به طلاق توافقي ، بايد واضح گردد كه آيا نفقه اي بر ذمه شوهر باقي مانده است و در صورت باقي ماندن، باقي مانده مقدار، شرايط پرداخت و زمان پرداخت آن بايد مشخص شده باشد.

چنانچه زوجين در ارتباط با نفقه به توافق نرسند، دادگاه از صادر گشتن گواهي عدم امكان سازش امتناع خواهد نمود و در نتيجه امكان انجام طلاق توافقي هم امكان پذير نيست

مراحل طلاق توافقي چيست؟

  • با توجه به آخرين تغييرات موجود استان تهران و بسياري از استان هاي كشور، در اولين گام براي ثبت طلاق توافقي بايد به سامانه نوبت دهي طلاق مراجعه و ثبت اطلاعات زوجين در اين سامانه و سپس مراجعه به مراكز غربالگري و مشاوره خانواده، انجام مشاوره هاي لازم و دريافت گواهي عدم انصراف از طلاق است.
  • دومين گام براي انجام طلاق توافقي تقديم دادخواست به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك قضايي است: براي اين منظور، زوجين يا وكلاي ايشان بايد به همراه مداركي همچون شناسنامه و كارت ملي و عقدنامه به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه و دادخواست خود را تقديم نمايند و بعد از آن كه مدارك لازم اسكن شد و در سامانه بارگذاري گرديد، زوجين يا وكلاي ايشان اقدام به بازخواني و تاييد دادخواست مي نمايند و پس از امضاء الكترونيكي، رسيد مربوطه و پرداخت هزينه دادرسي، دادخواست طلاق توافقي بوسيله دفتر خدمات الكترونيك قضايي به دادگاه خانواده صالح ارجاع مي شود.
  • بعد از ارائه دادخواست طلاق توافقي ، بايد منتظر تعيين وقت حضور در دادگاه خانواده جهت رسيدگي به موضوع باشيد كه تعيين وقت رسيدگي كه اين مهم در سامانه ثنا بوسيله ابلاغ الكترونيكي به زوجين اطلاع داده خواهد شد و همچنين صدور ابلاغيه بوسيله ارسال پيامك هايي به اطلاع زوجين مي رسد.
  • در گام بعدي، حضور زوجين يا وكلاي ايشان در دادگاه خانواده در روز و ساعت مشخص شده در ابلاغيه به همراه مدارك لازم است كه در اين هنگام بعد از پرداخت هزينه مشاوره، با راهنمايي مدير دفتر دادگاه، زوجين يا وكلاي آن ها به واحد مشاوره مستقر در دادگاه خانواده مراجعه مي نمايند. مشاور خانواده با طرفين مذاكره و دلايل عدم تفاهم را پرس و جو و بررسي نموده و در ابتدا سعي مي كنند بين طرفين مصالحه و سازش مي نمايند و در صورتي كه اصلاح ذات البين و ارشاد و راهنمايي هاي مشاور خانواده و اصرار زوجين يا وكلاي آن ها به وقوع طلاق موثر واقع نشد، مشاورين خانواده با ذكر ادله نسبت به مصلحت يا عدم مصلحت زوجين در خصوص تفريق و جدايي، اظهار نظر مي كنند و فرم توافقنامه كه شامل توافق و تعيين تكليف در خصوص مهريه، نفقه زوجه، اجرت المثل، جهيزيه، حضانت فرزند، نحوه و ميزان ملاقات با فرزند، هزينه حضانت و نگهداري و نفقه فرزند و ميزان و نحوه پرداخت آن و ساير حقوق مالي و غير مالي طرفين است، توسط واحد مربوطه تكميل و به امضاء مشاور خانواده و طرفين مي رسد و بعد از آن با گرفتن رسيد، به زوجين يا وكلاء آنها تحويل داده مي شود تا جهت صدور گواهي عدم امكان سازش به دادگاه تقديم نمايند.
  • محرز شدن بارداري يا عدم بارداري زوجه از سوي دادگاه جهت صدور گواهي عدم امكان سازش الزامي است.
  • بعد از گام هاي مذكور، زوجين يا وكلاي آن ها به دادگاه خانواده مراجعه مي كنند و دادگاه با محرز شدن علقه زوجيت و با توجه به مواردي همچون نظريه مشاور، محتويات پرونده و توافقات زوجين، به صدور راي يا همان گواهي عدم امكان سازش اقدام مي نمايد.
  • بعد از صدور گواهي عدم امكان سازش از سوي دادگاه، زوجين يا وكلاي آن ها ۳ ماه وقت دارند تا با در دست داشتن گواهي عدم امكان سازش و مدارك لازم ديگر، به دفتر طلاق مراجعه نمايند تا با جاري گشتن صيغه طلاق، طلاق توافقي به سر انجام نهايي برسد.

https://palizlaw.ir/p/62/%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C

 



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اعجاب

ميكروپيگمنتيشن چيست؟

ميكروپيگمنتيشن القاي ريزدانه‌هاي رنگي در حد فاصل قسمت رويي (اپيدرم) و زيرين(درم) پوست است. اين كار براي رنگين كردن نواحي مورد نظر انجام مي‌شود.

 

امروزه بيشتر خانم‌ها دلشان مي‌خواهد هميشه آراسته باشند اما شايد فرصت و حوصله اينكه هر روز دستي به‌صورت ببرند نداشته باشند. شايد به همين دليل تاتو و بعدها آموزش ميكروپيگمنتيشن طرفداران زيادي پيدا كرده است.

 

تفاوت ميكروپيگمنتيشن با تاتو

ميكروپيگمنتيشن با تاتوي سنتي تفاوت‌هايي دارد. اولين تفاوت در دستگاه ميكروپيگمنتيشن است. امروزه دستگاه‌هايي براي اين كار استفاده مي‌شود كه ارتباط اجزاي ثابت آن با قسمت‌هاي قابل‌تعويض و يكبار مصرف‌شان قطع شده و اصطلاحا جريان برگشتي به عقب ندارند و تضميني بر سلامت انجام آن از نظر انتقال نيافتن بيماري از فردي به فرد ديگر است.

 

سوزن يكي از مهمترين عوامل تعيين كننده در كيفيت آموزش ميكروپيگمنتيشن محسوب مي گردد.  كارتريج دستگاه ميكروپيگمنتيشن است كه يكبار مصرف است و به جاي سوزن‌هاي يكبار مصرف در دستگاه‌هاي سنتي تاتو به كار مي‌رود كه با سيستم بسته‌اي كه دارند، تضمين‌كننده عدم‌برگشت خون و انتقال ترشحات از فردي به فرد ديگر است. سوزن كارتريج هاي استاندارد كاملا تيز بوده و با حداقل تخريب بافت، كاشت رنگدانه ها را به نحو مناسبي انجام ميدهند.

اهميت رنگ در روش ميكروپيگمنتيشن

انتخاب رنگ مناسب براي ميكروپيگمنتيشن از اهميت ويژه اي برخوردار است. در صورت استفاده از رنگهايي كه بر اساس اصول بهداشتي توليد نشده اند، سلامتي افراد با مخاطره جدي مواجه خواهد شد. 

 

براي اطمينان از عدم وجود حساسيت به رنگ ميكروپيگمنتيشن نيز در مواردي آزمون رنگ و حساسيت تقريبا 7 روز قبل از انجام عمل انجام مي شود كه نتايج آن نشان مي‌دهد رنگدانه باعث واكنش ناخواسته مي‌شود يا نه. معمولا براي انجام آن، مقدار كوچكي از رنگدانه يا رنگدانه‌هاي مورد نظر جداگانه به پوست وارد مي‌شود.

 

هاشور ابرو با ميكروپيگمنتيشن: 

با تكنيك آموزش ميكروپيگمنتيشن مي‌توانيم تاتو ابرو انجام دهيم و شكل ابروها را مو به مو در موارد كم‌پشتي بسيار ظريف و پراكنده اصلاح كنيم. حتي با تاتو ابرو مي‌توان با بالا بردن ناحيه خارجي ابرو، شكل دادن به ابرو يا باز كردن ابرو، چهره را زيباتر و جوان‌تر كرد. در صورت وجود نداشتن تناسب بين دو ابرو هم امكان يكنواخت كردن آنها با ميكروپيگمنتيشن وجود دارد. اصلاح رنگ و شكل ابروها هم با اين روش انجام مي‌شود.

 

ميكروپيگمنتيشن چشم:

با روش ميكروپيگمنتيشن ميتوان آرايش چشم به صورت دائمي داشته باشيم. ميكروپيگمنتيشن روي پلك هم انجام مي‌شود و مي‌توان با آن باعث بيشتر به نظر رسيدن تراكم مژه‌ها شد.

 

همچنين آموزش ميكروپيگمنتيشن چشم براي كشيدن خط چشم روي پلك با رنگ‌هاي مختلف (تاتو خط چشم)، تصحيح افتادگي چشم، كشيدن مژه‌ها در موارد وجود نداشتن مژه، اصلاحات افتادگي پلك با صاف كردن ناحيه كانتوس داخلي و روشن كردن ناحيه نزديك به كانتوس خارجي و.. به كار مي رود.

https://ghasreroshan.com



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اعجاب

بسياري از افرادي كه در مورد قوانين كاري اطلاعاتي ندارند به وكيل قانون كار نيازمند مي شوند تا اطلاعات خود را در اين مورد تكميل كنند. شما در هر كاري كه مشغول به فعاليت باشيد بايد با قوانين آن كار آشنايي هاي لازم را به دست آوريد. يكي از بهترين روش هاي دريافت اطلاعات قوانين كار وكيل قانون كار مي باشد كه بسياري از افراد قوانين كار را براي شما توضيح مي دهند و مشورت هاي لازم را براي شما بيان مي كنند.

مشاوره قانون كار براي بسياري از افرادي كه از قوانين كاري اطلاعاتي ندارند بسيار مناسب مي باشد. در ادامه مطالب سعي مي كنيم برخي از مواردي كه عموما در اين رابطه مورد استفاده قرار مي گيرد را براي شما بيان كنيم تا آشنايي بيشتري را در اين مورد به دست آوريد. سعي ما بر اين است تا شما در شكايت هاي قانوني به مشكل بر نخوريد . در نظر داشته باشيد كه حتي با وجود آگاهي نسبي در اين زمينه ، هنگام بروز برخي از مشكلات حتما نياز پيدا خواهيم كرد تا به وكيل اداره كار مراجعه كنيم.

معرفي مشاور قانون كار :

همانطوري كه بيان كرديم هر فردي براي اينكه با قوانين كاري خود آشنايي هاي لازم را به دست آورد به مشاوره قانون كار نياز دارد كه در ادامه برخي از آنها را معرفي مي كنيم.

  1. يكي از مهمترين قوانيني كه در وكيل قانون كار قرار مي گيرد و بايد كليه كارفرمايان، كارگاهها، كارگران، موسسات صنعتي، توليدي، كشاورزي و خدماتي از اين قانون تبعيت كنند اين است كه بايد به طور كامل با قوانين كاري آشنايي داشته باشند و هريك از آنها بايد در مورد فعاليت ها و عملكردهايي كه بايد انجام دهند آگاهي كافي و لازم داشته باشند.
  2. هر فردي كه در هر حوزه اي فعاليت مي كند بايد مشروعيت كامل داشته باشد. برخي از سازمان ها وجود دارند كه بايد مشروعيت اين دسته از افراد را تعيين كنند تا آنها بتوانند فعاليت هاي كاري خود را انجام دهند.
  3. قراردادي كه بين افراد وضع مي شود باي به طور كامل معين و مشخص باشد و هيچ ابهامي در آن وجود نداشته باشد. مشاوره قانون كار مبهم و واضح بودن قراردادها را مشخص مي كند.
  4. يكي از مهمترين قوانيني كه در مشاوره قانون كار قرار مي گيرد حقوق كارگر مي باشد كه، حقوق كارگر بايد در ابتداي قرارداد مشخص شود تا كارگر به خوبي در مورد حقوق خود اطلاع داشته باشد.
  5. ساعات كاري كه كارگران بايد در حوزه فعاليت خود حضور داشته باشند بايد در ابتدا مشخص شود، همچنين يكي ديگر از مواردي كه بايد در ابتدا مشخص شود مرخصي هايي مي باشد كه افراد مي توانند در طول سال از آنها استفاده كنند. يعني در ابتدا بايد به افراد گفته شود كه در طول يك سال چند روز كاري خود را مي توانند به مرخصي هاي خود اختصاص دهند.
  6. يكي از قوانيني كه در مشاوره قانون كار وجود دار اين است كه برخي از كارها در شرايطي مي باشند كه مدت قرارداد آنها مشخص شده مي باشد. افرادي كه مي خواهند در اين شغل ها فعاليت كنند با آنها قرارداد مشخصي بسته مي شود و بعد از اينكه قرارداد آنها تمام شود، فعاليت كاري آنها هم اتمام پيدا مي كند.

در دو صورت قرار داد با آنها باري ديگر منعقد مي شود، يكي از آنها در شرايطي مي باشد كه افراد كار خود را به خوبي انجام داده اند و كارفرمايان از فعاليت وي رضايت داشته اند، در اين صورت قرارداد ديگري با آنها بسته مي شود. يكي ديگر از شرايطي كه در مشاوره قانون كار وجود دارد اين است كه مدت فعاليت آن سازمان و يا شركت تمام نشده است و مجبور مي باشد كارگراني را كه به صورت قراردادي استخدام كرده است نگه دارد و قرارداد ديگري را با آنها منعقد كند.

  1. يكي ديگر از قوانين كار اين است كه بايد در ابتداي تنظيم قرارداد براي كارگرها فعاليت آنها مشخص شود تا آنها بدانند در چه حوزه اي بايد فعاليت كنند.
  2. برخي از سازمان ها و شركت ها از آنجايي كه فعاليت هاي خاصي در آنها انجام مي شود، قوانين خاصي هم دارد كه افراد در همان روز اول كه استخدام مي شوند بايد با آن قوانين آشنا شوند تا ب خوبي بتوانند فعاليت هاي كاري خود را شروع كنند.

http://taninedalat.org



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 مرداد 1399 | نظرات ()